LA ECONOMÍA EXPLICADA A LOS JÓVENES

LA ECONOMÍA EXPLICADA A LOS JÓVENES

Editorial:
URANO EDICIONES, S.A.
Año de edición:
Materia
Economía
ISBN:
978-84-96886-48-3
Páginas:
160
Encuadernación:
Otros
Colección:
MUNDO PUCK
9,62 €

Disponible en 10 días
Añadir a la cesta

? Entén com funciona el món de l'economia i com pots gestionar les teves finances i influir positivament en la societat.
? Un llibre pensat per a que els joves d'avui es converteixin en adults amb consciència econòmica.
? Firmat per Joan Antoni Melé, professional de referència en l'àmbit de la banca ètica.

Joan Antoni Melé, el banquer que ens ha ensenyat la importància de l'ètica i la consciència en relació als diners, arriba amb un missatge urgent pels més joves: lluny de ser subjectes passius de la situació incerta que vivim, els joves tenen ja el poder i la capacitat de canviar el rumb de l'economia i la societat. El futur dependrà de les decisions que prenguin a partir d'ara. I mai és massa tard per començar.
Volem viure en un món injust, on l'u per cent de la població acumula més riquesa que el noranta-nou restant? O en un planeta igualitari i respectuós, on tots tinguem oportunitats de progressar i realitzar-nos?
Amb l'estil proper i didàctic que el caracteritza, Joan Antoni Melé explica conceptes com capital, borsa, mercat o crisi, però també va més enllà. Fidel al seu discurs, presenta l'economia com una relació entre persones, en la que cadascuna de les nostres decisions i eleccions decideix el nostre destí individual, social i global.
Una obra tremendament actual, que induirà els lectors de qualsevol edat a la reflexió i al diàleg.

Otros libros del autor